Je hebt een fantastisch bedrijf en het liefst praat je over niets anders meer dan jouw producten of diensten.

Ook online: je probeert consistent actief te zijn op verschillende socialmedia-kanalen ‘omdat het hoort’, maar eigenlijk vind je die zichtbaarheid verschrikkelijk en het kost erg veel tijd.

Helemaal vervelend dat jouw content – waar je zó hard aan hebt zitten werken – binnen 24 uur onder de aandacht komt (bij een klein percentage van jouw volgers), maar daarna ook gelijk weer verdwijnt op die socialmedia-kanalen.

Hoe hard je ook je best doet: de resultaten hadden al lang beter moeten zijn, of blijven zelfs uit. Je genereert amper websitebezoekers via deze platformen, laat staan verkopen.

Waar zitten die ideale klanten eigenlijk? En bestaat er een mogelijkheid om jouw fantastische content – waar je zo hard aan werkt – geautomatiseerd, keer op keer bij de júíste mensen (a.k.a. 5,37 miljoen Nederlandse Pinterestgebruikers per maand) onder de aandacht brengen? Wat uiteindelijk ook nog eens zorgt voor een enorme berg aan (conventerende) traffic naar jouw website?

Je vindt het lastig om dagelijks zichtbaar te moeten zijn op socialmedia-platformen, maar je probeert het omdat je denkt dat je anders niet groeit met jouw bedrijf.

Je hebt het gevoel dat jouw content – waar jij zo hard aan werkt – niet genoeg bij jouw doelgroep terechtkomt.

Je wilt meer converterende bezoekers naar jouw website, zonder daar keihard voor te moeten werken.

Je hebt het gevoel maar wat te doen met jouw business. Je hebt niet echt een marketingstrategie die voor je werkt.

Je hebt weleens gehoord dat Pinterestmarketing voor jouw bedrijf zou kunnen werken, maar je hebt geen idee hóé. Verder dan recepten en kapsels kom je niet… 

Jouw ideale klanten zitten op Pinterest. En jouw ideale klanten zijn op zoek naar jóúw content. Ze scrollen continu op dit geweldige platform, op zoek naar inspiratie: de oplossing van hun probleem of verlangen.

Maar jij hebt waarschijnlijk geen idee hóé je nu precies met jouw waardevolle content bij hen onder de aandacht moet komen. Of je bent al aardig op weg, maar vind het allemaal redelijk overweldigend.

Als jij nu eens meer tijd besteedt aan het creëren van de juiste content voor de júíste mensen. Dan kun jij:

N

Ideale klanten aantrekken die direct fan worden van jouw waardevolle content. Doordat jij inspirerende ‘scroll stopping’-pins creëert die hen gaat helpen met oplossing voor het probeem of verlangen, kom je binnen no time bij ze onder de aandacht.

N

Verbinden met ideale klanten die niet kunnen wachten om te investeren in jouw producten of diensten. Jouw content connect met jouw ideale klanten op een manier dat ze zich afvragen of je misschien helderziend bent.

N

Met gemak verkopen genereren door jouw authentieke content. Je voelt je niet meer opgelaten om te moeten verkopen, want de transformatie die jij benoemt of laat zien verkoopt zich vanzelf.

dit is:

mijn dynamische leeromgeving waar je toegang krijgt tot al mijn ervaringen, expertise en kennis. 

Pinterest is mijn #1 bron die voor genererende websitebezoekers zorgt. In één jaar tijd ging ik x10 met mijn websitebezoekers en inmiddels heb ik al heel wat andere ondernemers geholpen om ook slim te groeien met hun bedrijf door Pinterestmarketing!

Het programma was erg duidelijk, volledig, overzichtelijk en heeft mij precies gegeven wat ik nodig had: die handvaten om de juiste strategie neer te zetten en om door te pakken, wat niet onbelangrijk is.

Milou is behulpzaam, reageert altijd snel en praktisch op je vragen/mail, ze is altijd lekker positief ingesteld, gewoon een TOPPER!!

Janneke Heetkamp

Online marketing strateeg

INLEIDING: PINTERESTMARKETING & SUCCESMINDSET

Leuk, die onlineprogramma’s. Maar je weet hoe het (vaak) gaat: de inlogcode belandt ergens achterin je e-mailbox en voor je het weet zijn er weken voorbij. ‘Pinterest werkt niet voor mij’, hoor je dan. En de drempel wordt steeds weer hoger om te beginnen. Hier niet! Ik zwengel je aan om in de startblokken te gaan staan om dat Pinterestsucces te gaan ervaren. Dit is namelijk niet zomaar een Pinterestprogramma. 😉

Voordat je begint aan Pinterestmarketing moet je eerst begrijpen wat het precies inhoudt en echt goed in je oren knopen waarom het zo’n fantastisch platform is voor jouw business.

MODULE 01: IDEALE KLANT EN PINTEREST SEO

Ik weet dat je je business bent begonnen om impact te maken, of om een passie uit te voeren. Marketing was niet iets waar je zo 1,2,3 op zit te wachten. Maar het hoort erbij.
Daarom ben ik vooral vóór het ‘makkelijk’ maken van marketing. wíé is jouw ideale klant en wát betekent dat voor jouw strategie? We gaan diep, zodat jij die ideale klant echt glashelder hebt.

Ook neem ik je mee in de wereld van Pinterest SEO. En nu niet gelijk in paniek schieten: het valt echt wel mee. Ik laat je zien hoe jij jouw zoektermen kunt vinden en waar je ze kunt inzetten zodat jij alles kunt optimaliseren voordat jij jouw strategie inzet.

 

MODULE 02: CONTENT CREËREN EN PLANNEN

Content die verbindt met jouw ideale klant. Dat is het doel. Waarom? Omdat dat jou naar jouw einddoel gaat brengen (wat dat ook mag zijn: een fanbase, verkopen genereren). En hier komt veel meer bij kijken dan je denkt. Maar als je het eenmaal in de vingers hebt creëer je het alsof je nooit anders hebt gedaan.

Daarnaast gaan we de vertaalslag maken naar de pins en jouw strategie. Het design ervan, maar ook waar je aan moet voldoen om die geoptimaliseerde pin te creëren. We gaan werken met batchen zodat je zo efficiënt mogelijk aan de slag kunt.

MODULE 03: CONVERTERENDE WEBSITEBEZOEKERS

Wil jij dat jouw pins online komen terwijl jij ligt te slapen, met je kinderen speelt of met je core business bezig bent? Ja? Ik ook! Ik leer je hoe je jouw pins kunt automatiseren zodat je een gestroomlijnde strategie krijgt die een continue stroom aan (converterende) websitebezoekers aantrekt.

Ik laat je ook zien hoe je ervoor kunt zorgen dat jij jouw websitebezoekers actie laat ondernemen én hoe je Pinterest kunt integreren met andere platformen, zodat jij slimmer kunt gaan werken, in plaats van harder.  

MODULE 04: STATISTIEKEN EN JOUW STRATEGIE

Meten is weten! En dat geldt voor iedere business die zich op Pinterest bevindt. Jouw statistieken vertellen jou namelijk precies welke vervolgstappen jij in jouw strategie moet toepassen.

Ik laat je zien op welke onderdelen van de statistieken jij je moet focussen, zodat jij precies weet aan welke knoppen jij moet draaien om jouw Pinterestsucces te vergroten!

 

BONUSSEN

Ik hou van extraatjes, en ik hou van hacks. In het Pinterest-marketing programma ga ik jou mijn tools aanreiken die ervoor zorgen dat ik efficiënt mijn strategie kan doorvoeren. Dit krijg je van mij cadeau:

– Een toolkit met o.a. sheets om jouw zoekwoorden bij te houden en een mooi overzicht om je groei te registreren.

– Een Tailwindtraining: hoe automatiseer je met Tailwind?

– Plan met mij! Ik neem je letterlijk mee in mijn proces: van designen tot inplannen. Je ziet precies hoe ik alles doe.

 

 

Ik ben in oktober gestart met mijn bedrijf. Bij de start van mijn bedrijf wilde ik me met name focussen op Instagram en Pinterest, en ik wilde het ook meteen goed doen. Niet zelf aanklooien maar de juiste dingen leren van de juiste mensen.

Ik kwam bij Milou terecht en daar heb ik tot de dag van vandaag geen spijt van. Ze is de investering meer dan waard geweest. Ik heb veel nieuwe dingen geleerd, ze denkt mee en helpt je echt helemaal van A tot Z op weg. Ze is iemand die naast je staat en heel veel plezier heeft in het coachen.

Robin

Founder Iconic Wardrobe Amsterdam

Als interieurarchitect met een startende onderneming komt er veel op mij af. Los van goed zijn in mijn vak, het ontwerpen van interieurs, ‘moet’ ik ineens in heel veel dingen goed zijn. Pinterest is natuurlijk een fantastisch platform voor mijn branche maar ik werd overladen door het gevoel hier óók weer het wiel van uit te moeten vinden.
Via social media had ik Milou al voorbij zien komen maar koppig als ik ben duurde het even voordat ik een mail stuurde. Even goed over nadenken, want het is toch een investering. En hoe moeilijk kan het nou zijn? Aangezien ik met het ‘moet-ik-dit-óók-nog-zelf-uitvogelen’ gevoel bleef hangen besloot ik dat ik het mezelf gunde om les van een expert te krijgen. 
De eerste weken was ik ietwat sceptisch, het bleek inderdaad niet zo moeilijk. Maar al snel werden de volgende modules geopend en was het flink aanpoten. Teksten schrijven, herschrijven, beelden analyseren etc. Ik ben nu in 6 weken van 35 maandelijkse kijkers, naar 2,1K maandelijkse kijkers gegroeid. Het is een leerproces maar ik geloof dat ik het trucje steeds beter doorheb. Dit had ik zonder de cursus niet geweten. Milou staat open voor feedback, is ontzettend vriendelijk en vooral enorm betrokken en behulpzaam. Ik vind het jammer dat de cursus bijna voorbij is!
Nikki Holla

Founder Studio twentyfour

Een eenmalige investering waarin jij alle expertise en kennis van mij krijgt waar jij de rest van jouw leven van gaat profiteren.

 

 

De deuren van het Pinterestmarketing Programma zijn gesloten.

In januari gaan de deuren open van het Pinterestmarketing Membership.