Je hebt een fantastisch bedrijf en het liefst praat je over niets anders meer dan jouw producten of diensten.

Ook online: je probeert consistent actief te zijn op verschillende socialmedia-kanalen ‘omdat het hoort’, maar eigenlijk vind je die zichtbaarheid verschrikkelijk en het kost erg veel tijd.

Helemaal vervelend dat jouw content – waar je zó hard aan hebt zitten werken – binnen 24 uur onder de aandacht komt (bij een klein percentage van jouw volgers), maar daarna ook gelijk weer verdwijnt op die socialmedia-kanalen.

Hoe hard je ook je best doet: de resultaten hadden al lang beter moeten zijn, of blijven zelfs uit. Je genereert amper websitebezoekers via deze platformen, laat staan verkopen.

Waar zitten die ideale klanten eigenlijk? En bestaat er een mogelijkheid om jouw fantastische content – waar je zo hard aan werkt – geautomatiseerd, keer op keer bij mensen (a.k.a. 5,3 miljoen bezoekers!) onder de aandacht brengen? Wat uiteindelijk ook nog eens zorgt voor een enorme berg aan (conventerende) traffic naar jouw website?

Je vindt het lastig om dagelijks zichtbaar te moeten zijn op socialmedia-platformen, maar je probeert het omdat je denkt dat je anders niet groeit met jouw bedrijf.

Je hebt het gevoel dat jouw content – waar jij zo hard aan werkt – niet genoeg bij jouw doelgroep terechtkomt.

Je wilt meer converterende bezoekers naar jouw website, zonder daar keihard voor te moeten werken.

Je hebt het gevoel maar wat te doen met jouw business. Je hebt niet echt een marketingstrategie die voor je werkt.

Je hebt weleens gehoord dat Pinterestmarketing voor jouw bedrijf zou kunnen werken, maar je hebt geen idee hóé. Verder dan recepten en kapsels kom je niet… 

Jouw ideale klanten zitten op Pinterest. En jouw ideale klanten zijn op zoek naar jóúw content. Ze scrollen continu op dit geweldige platform, op zoek naar inspiratie: de oplossing van hun probleem of verlangen.

De oplossing die jij ze kunt bieden. Maar nu nog niet doet.

Waarschijnlijk omdat je nog niet bekend bent met Pinterest en geen idee hebt hóé je nu precies met jouw waardevolle content bij hen onder de aandacht moet komen. Laten we daar verandering in brengen.

dé training waarin jij kennis kunt leren maken met dit geweldige platform. in 4 modules creëer jij een mooie fundering voor jouw Pinterestmarketing-strategie waar jij vervolgens op uit kunt bouwen. Je bent in bezit van de nodige tips en tricks om een kickstart te maken op pinterest!

Pinterest is mijn #1 bron die voor genererende websitebezoekers zorgt. In één jaar tijd ging ik x10 met mijn websitebezoekers en inmiddels heb ik al heel wat andere ondernemers en bedrijven geholpen om ook slim te groeien met hun bedrijf door Pinterestmarketing!

Module 1: Wat is Pinterestmarketing?

Wat is Pinterestmarketing nu eigenlijk, en waarom werkt het zo goed voor jouw bedrijf? Ik laat je kennismaken met de mogelijkheden die dit platform jou te bieden heeft.

Module 2: Pinterest, de ontdekkingsmachine

Pinterest is geen social media, en dat betekent dat je ook anders met dit platform om moet gaan. Je moet jezelf namelijk VINDBAAR maken. Ik laat je zien wat het belang van zoektermen zijn en hoe je zelf zo’n zoektermenonderzoek kunt doen.

 

Module 3: Account aanmaken/optimaliseren

Hoe ga je nu aan de slag met jouw Pinterestaccount en, nog beter: hoe zorg je ervoor dat je goed gevonden wordt hiermee en mensen blijven hangen? Ik laat je stap voor stap zien hoe jij jouw account aan kunt maken en/of optimaliseren.

Module 4: Onweerstaanbare pins creëren

Je weet nu wat Pinterestmarketing is, hoe je jezelf vindbaar kunt maken en jouw account is ready to go: nu is het tijd om te gaan pinnen! Wat zijn nu converterende Pindesigns? En hoe maak je die eigenlijk? Ik laat het je allemaal zien.

BONUSSEN

Ik hou van extraatjes, en ik hou van hacks. Dit krijg je van mij cadeau:

– Pinterest templates die je kunt gebruiken voor jouw Pinterestmarketing-strategie (t.w.v. € 25,–)
– Jaaroverzicht Pinterest Planner. Hiermee kun jij inspelen op seizoenen, feestdagen en andere life-events. (t.w.v. € 19,–)

 

Een eenmalige investering waarin jij alle expertise en kennis van mij krijgt om een fantastische start te maken op dit platform.

Alles is online te volgen. Toegang behoud je zolang het programma bestaat.

 

 

AANBIEDING T/M 9 OKTOBER:

Van € 97,– naar

€ 74,–

EXCL. BTW.

START DIRECT!